Programma's

Waarom

Jouw succes is mijn doel!

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen gezonder
en gelukkiger te maken. Ik wil dat jij je goed
in je
vel voelt en bruist van energie.


Lennie KENIS, member ID 31Y0020866

Rekhovenstraat 105, 3560 – Lummenin samenwerking met

Wat past voor jou?

Ontdek onze topprogramma's

BASIC

Dit is het ideale plan om kennis te maken met het FITPLAN. Wil je je dag energiek, snel, eenvoudig en voedzaam starten dan is dit het basisprogramma!

BOOST

Dit is het perfecte plan als je moeite hebt om gezonde keuzes te maken en heel de dag fit wil blijven! Heb je het druk dan is dit jouw ideale maaltijd!

FAST

Dit is het ultieme programma als je echt je doel wil bereiken naar gewichtsbeheersing met een simpel plan. We kijken alvast uit naar je resultaat.

5 stappen tot succes!

Jouw dagelijkse routine.

Een evenwichtige en actieve levensstijl wordt ondersteund door gezonde voeding.
De manier waarop je je lichaam voedt is cruciaal voor het behalen van je doelen.
Drink minstens 2 liter water per dag om normaal fysiek en cognitief te functioneren én om fantastische resultaten te verkrijgen!

Ideaal Ontbijt

De perfecte manier om je dag te starten met onze romige en heerlijke Formula 1 shake.

Workout

30 minuten lichaamsbeweging per dag is gezond.
Geef je lichaam voldoende eiwitten om magere spiermassa op te bouwen/te behouden.

Lunch/Shake

Een gezonde uitgebalanceerde maaltijd of een Formula 1 shake of smoothie
(zo handig als je weinig tijd hebt) !

Snack

2 gezonde eiwitrijke snacks laag in calorieën.

Diner

Kies voor een gevarieerde, kleurrijke maaltijd met koolhydraten, gezonde vetten en eiwitten.

Testimonials

Wat anderen zeggen.

Het was een hele zoektocht om een formule te vinden om af te vallen. Ik had op eigen voet al wel wat dingen uitgetest met resultaat maar niet langdurig. Ik voelde me ontevreden, maar dacht dat er geen oplossing bestond. Op Facebook kwam ik toevallig een challenge van Lennie tegen.
Ze vertelde mij over de ‘Slanke Mindset Methode’ en vroeg of ik dat wilde proberen? Waarom ook niet?

Toen ik eraan begon wist ik niet wat me te wachten stond. Maar bij elke module kreeg ik een beter beeld over mezelf over wat belangrijk voor me was en hoe ik dat waar kon maken. Je leert jezelf precies op een andere manier kennen, bewuster worden. En opeens gingen ook de kilootjes eraf….
Ik ben enorm blij dat ik Lennie en haar methode heb leren kennen. Zij bruist zelf van energie die ze in alle vormen ook overbrengt en steunt je door je moeilijke momenten. Het is supertof. Ik raad ik het zeker aan als je op een gezonde manier wil afvallen met een blijvend resultaat en op een manier waar je blijer van wordt zonder te moeten diëten.

Sukran Ay, Lummen

Ik heb het moeilijk hebben met volhouden. Stress momenten saboteren mijn inspanningen om af te slanken. Tussen het runnen van mijn eigen zaak ‘Kapsalon Bellisa hair & make up’ en zorgen voor mijn gezin heb ik amper tijd voor mezelf. Ook al wist ik dat ik het anders moest doen, de tijd en energie ervoor op brengen was een stap te ver.

De Slanke Mindset Methode is leerrijk en confronterend: je komt jezelf tegen tijdens de uitleg en dat helpt me ook om me in het dagelijks leven beter voor mezelf te zorgen. De cursus zit vol nuttige tips. Mijn resultaat en mijn gevoel bevestiging dat ik goed bezig ben. Ik heb veel meer rust in mijn hoofd, waardoor ik nu prioriteiten kan stellen en mezelf niet vergeet. De filmpjes zijn leuk en alles is vlot uitgelegd.

Isabelle Raymakers - Schulen

Bellisa hair & make up

Lennie begeleidt me super. Ook voor mensen die zoals ik het vaak moeilijk hebben met volhouden, last hebben van stress, en geen tijd maken voor zichzelf. Regelmatig krijg ik een bericht met de vraag: ‘Hoe is het? Lukt het of wat lukt niet.’ Lennie staat altijd klaar om je terug te motiveren en heeft altijd fijne tips die het nieuw blijven houden. Lennie coacht en geeft je opties maar er zijn geen verplichtingen, waardoor ik me vrij voel om mijn eigen weg te zoeken in combinatie met het fitplan.

Isabelle Raymakers - Schulen

Bellisa hair & make up

Ik heb heel lang ongezonde leefgewoontes en een ongezond voedingspatroon gehad. Nooit ontbijt, op het werk een koek of yoghurt als tussendoortje of middagmaal, en ‘s avonds meestal ook geen gezonde maaltijd. Heel veel koffie en frisdrank omdat ik me zo futloos voelde en weinig energie had.

Dankzij het Fitplan neem ik nu een gezond ontbijt. Hierdoor heb ik ook meer zin gekregen om door de dag gezondere keuzes te maken. Ik heb geen dipjes meer in de voormiddag.

Ik kijk altijd uit naar het maandelijkse weegmoment. Dat geeft me telkens weer een bevestiging en boost om verder te gaan. Tussendoor krijg ik motiverende berichtjes die me het gevoel geven dat Lennie echt geeft om mijn resultaat.

Sophie Gilissen, Lummen

Lennie is een coach, die zich niet opdringt en waar je vooral terecht kan met al je vragen! Ze kijkt samen met je, naar waar je wil werken alsook kijkt ze naar de mogelijkheden en opbouw om je eigen doelen te bereiken. Ik heb de stap gezet omdat ik mezelf fitter en gezonder wou voelen, ondertussen ben ik op mijn streefgewicht en ben ik 10 kg kwijt. Ik voel me fitter, ik heb er wat voor moeten doen maar nu kan ik met een gerust hart ook genieten van lekker eten. Met de juiste motivatie en de tips op maat van deze coach komt iedereen er !

Henri, Lummen

Na mijn goede resulaten met het fitplan, wilde ik ook terug gaan sporten. Met Weight loss Walking voel ik me goed. Je kan starten zonder dat je al een super conditie moet hebben. Het is toegankelijk voor iedereen en daar voel ik me ook goed bij. Lennie is een super fijne sportlerares die naar ieders behoefte luistert en erop inspeelt.

Sophie Gilissen, Lummen

Nu ik 37 ben en mama van 2 kindjes voelt een les WW voor mij precies als terug op stap gaan. Ik voel me jong en op en top vrouw tijdens een les WW. Ik kan het niet goed omschrijven, maar ik raad iedereen aan het te komen ervaren!

Els - Hasselt

Eindelijk een toffe sportieve groepsles gevonden waar ik me als 50-plusser met rugklachten nog welkom voel! Lesgeefster Lennie is zeer vakkundig, enthousiast en altijd het zonnetje in huis! WW met haar is een echte aanrader!

Belinda - Hasselt

Woensdagnamiddag betekent steevast van hier naar daar rijden voor de hobby’s van de kinderen, boodschappen doen etc maar ‘s avonds is het mijn beurt! Sporten op een leuke playlist en met deskundig advies van Lennie. Ik geniet er iedere week van!

Anoniem - Hasselt

Dankzij FKC voel ik me beter en is er minder chaos in mijn hoofd. Na een sessie voel ik me vrij en opgeruimd. Soms heb ik er echt nood aan om bij Lennie langs te gaan en antwoorden te vinden op mijn vragen of situaties die zich voordoen. Ik kom altijd met inspiratie en opluchting thuis. De begeleiding van Lennie heeft me al door veel duistere momenten geholpen en me het licht laten zien. Door haar voel ik me terug waardig!

Sophie Gilissen - Lummen

Iets voor jou?

Kom in ons team!

Dit bedrijf is perfect voor iedereen. Ben je een drukke moeder? Werk je fulltime? Ook dan past dit bij je.
Zodra je omgeving je resultaten begint op te merken, maak je al een vliegende start.
Het team bestaat uit gelijkgestemde mensen die graag mensen gelukkiger en gezonder maken.
Je bent maar één beslissing verwijderd van een totaal ander leven!

Reden 1

Verdien extra inkomsten
voor je gezin of ontsla de baas!

Reden 2

Deel je fantastische
reis met anderen!

Reden 3

Geniet van EXCLUSIEVE
evenementen met ons topteam!

Begin vandaag met verdienen!

Geïnteresseerd en wil je meer weten?
Klik op de onderstaande knop
We spreken elkaar snel!